<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Weversend
Winkelen

Weversend, grote matenmode op Texel

  Toerisme

Sinds 1997 vind je op Texel een winkel naar je hart: net buiten het centrum van Den Burg biedt Weversend de mode die je past. Op 120 m² vind je behalve kleding de meest aparte accessoires. Met meer dan 20 verschillende merken heb je er volop keus!

"Wij staan voor je klaar met een winkel vol kwaliteitskleding, een kopje koffie en altijd een eerlijk advies." Of je nu iets sportiefs of juist iets voor een feestje zoekt, bij Weversend in Den Burg is er volop keuze. "Wij verkopen meer dan 20 verschillende merken o.a Chalou, MAT Fashion,  Brand en Laurie, merken die garant staan voor een comfort, kwaliteit en een fijne belijning." Naast de gerenommeerde merken uit het wat hogere segment hebben ze ook een leuk aanbod in hele betaalbare merken zoals Magna Fashion en Zhenzi, met shirts rond de 25,en tuniekjes ronde de 35 Euro.

Dit seizoen staan de frisse en vrolijke kleuren centraal, veel (botanische) prints in roze ,oranje en groen. Ook is het marine thema volop terug te zien in de winkel. Zwart /wit is ook in de zomer een blijvertje.

Nieuw dit seizoen is de badmode van Plaisir. En nu eens geen degelijke badpakken, maar gewoon een fijne bikini die goed zit! Dus laat je rondingen lekker zien deze zomer.

En wil je de mooiste sjaal, ketting of tas? Ook dan zit je goed bij Weversend. Dus kom lekker snuffelen, dat is zoveel gezelliger dan online!

Neem alvast een kijkje op onze website of vind ons leuk op Facebook.

Weversend, Weverstraat 104, 1791 AG Den Burg, elke dag open van 9.30 tot 17.30 ( zaterdag tot 17 uur, zondag gesloten) 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten