<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Havaiianas
Winkelen

Treffers Footwear: via schoenen en slippers naar een goed doel

  Toerisme

Op zoek naar nieuwe schoenen? Neem eens een kijkje bij één van de winkels van Treffers Footwear. Je slaagt er geheid. Beide winkels (Den Burg en De Koog) bieden een ruim assortiment aan dames- en herenschoenen. Daaronder vindt u vanzelfsprekend alle bekende sneaker merken, zoals Nike, Adidas, New Balance, Converse en Superga. Wij geven u graag nog een tip: dé sneaker van het jaar wordt gemaakt door Arkk Copenhagen.

Wil je liever iets anders dan sneakers? Dat kan natuurlijk ook. Merken als Tommy Hilfiger, Timberland, Vans, Brunotti, G-star, Replay, Australian en Spm maken allerlei soorten comfortschoenen, die niet alleen mooi zijn, maar ook heerlijk lopen. Wist je dat groen de modekleur van dit voorjaar wordt? Verder is ook de witte schoen in trek, in welk model dan ook.

Als enige winkel op Texel verkoopt Treffers Footwear daarnaast de drie grote slippermerken Reef, Havaiannas en Birckenstock.

Speciale aandacht vragen we voor het merk TOMS®. De Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie belandde in 2006 in een dorp in Argentinië en ontdekte dat ze er geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om ze te helpen, zette hij TOMS® op. Een bedrijf dat voor elk paar schoenen dat het verkoopt een paar nieuwe schoenen schenkt aan een kind in nood. De naam van dit initiatief? One for One™! Tot nu toe heeft TOMS® op deze manier al 60 miljoen behoeftige kinderen in meer dan zeventig landen kunnen helpen. Een geweldig initiatief, dat door Treffers Footwear natuurlijk van harte wordt ondersteund.

Treffers Footwear & Fashion vind je hier in Den Burg en hier in De Koog.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten