<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
De Ronde om Texel in 2019.
De Ronde om Texel in 2019. (Foto: Niels Smit // www.bootinbeeld.nl)
Texel Actueel

Ronde om Texel en WAVES Festival naar 2021

  Sport

De 43ste Ronde om Texel en de tweede editie van het festival van Dorian van Rijsselberghe WAVES worden beide verschoven naar 2021. 

Volgens de organisaties van beide evenementen is het als gevolg van de corona-crisis niet langer wenselijk en verantwoord om door te gaan met de voorbereidingen voor dit jaar. De Ronde en WAVES zouden dit jaar gehouden van 25 tot en met 27 juni.

“Alle betrokken partijen voelen de gevolgen van de huidige situatie waarin we ons op Texel, in Nederland en wereldwijd op dit moment bevinden”, zeggen beide organisaties in een gezamenlijke verklaring. 

“Ondanks dat de periode na 1 juni vanuit de regelgeving door de overheid op dit moment nog onzeker is, kunnen wij niet anders dan dit besluit nemen. De datum van 1 juni ligt simpelweg te kort op ons evenement. Daarnaast zijn we grotendeels afhankelijk van vrijwilligers, sponsors, maar ook van een aantal overheidsinstanties en de hulpdiensten. Als evenement willen wij op dit moment deze partijen niet verdere belasten. We zien ons daarom genoodzaakt deze editie een jaar uit te stellen.”         

De Ronde om Texel en WAVES wordt verschoven naar donderdag 24 tot en met zaterdag 26 juni 2021. De al gedane inschrijvingen voor de Ronde en de al verkochte kaarten voor WAVES blijven geldig in 2021.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten