<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto's van Texel

Texel door de lens van Andreas Timm

  Divers

Wie Texel zegt, zegt strand, zee en mooie luchten. Om maar iets te noemen. Schapen, duinen, de vuurtoren, musea… Eigenlijk zijn er teveel woorden die Texel recht doen. Daarom doen we het met beelden. En wat voor beelden?

Fotograaf en Texel liefhebber Andreas Timm stuurde ons de foto's die hij de afgelopen twee jaar op ons eiland nam toe. We hebben er voor jullie twintig geselecteerd die allemaal met de zee, het strand en het duingebied te maken hebben. Van loslopende schapen tot de vuurtoren tot een oude visserman die, zo lijkt het, weemoedig uitkijkt over de zee tot kitesurfers die de Noordzee bedwingen.

Andreas kwam gedurende zijn jeugd ieder jaar naar het eiland. Toen de jeugdtijd was verstreken is de nu 44-jarige inwoner van München 30 jaar niet op het eiland geweest. "Ik werd ouder en mijn vakantieprioriteiten veranderden." Met de geboorte van zijn zoon vier jaar geleden kwam daar verandering in.  "We zijn naar Texel gegaan en ik was weer helemaal verliefd op het eiland. Sindsdien komen we weer ieder jaar."

Wij zijn ook blij dat Andreas ons eiland weer heeft herontdekt en de liefde voor het eiland nu deelt met zijn gezin. Wil je meer zien van de foto's van Andreas, neem dan een kijkje op zijn website. Daar kun je zoeken op Texel of naar de vele andere schitterende beelden kijken.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten