Onder á capella-kwartet Mingle, boven links Josh en rechts Joost Wanders.
Onder á capella-kwartet Mingle, boven links Josh en rechts Joost Wanders.

Live in Glazen Paleis in hartje Den Burg

Cultuur TexelTips

In Het Glazen Paleis in de Wezentuin in Den Burg is in augustus en september weer volop live muziek te beluisteren. Elke zaterdagmiddag en tijdens de Zomermarkt op woensdag is er vanaf 13:00 uur live muziek door Michiel Dijkman en andere artiesten.

Zaterdag 7 augustus treed de groep Mingle op. Deze bestaat uit vier zangeressen die á capella muziek ter gehore brengen. Zij studeren aan de Frank Sanders Akademie voor Musical en Muziektheater te Amsterdam.

Er komen verschillende muziekstijlen voorbij, van pop tot jazz en country, dus voor ieder wat wils. Zij treden op vanaf 15:00 uur.

Dinsdag 10 augustus brengt Gert-Jan Vlaming zijn kunstproject The Phing Things onder de aandacht. Het is onderdeel van een groter project dat later in Amsterdam zal worden uitgevoerd. Mensen kunnen een goede wens voor iemand insturen naar: info@phingthing.com. De wensen worden op een phing thing geplakt en in begin september in het Oosterpark uitgedeeld.

Op zaterdag 14 augustus start de expositie van illustraties van Kee Sman: Maneater

Zaterdag 21 augustus zijn er twee optredens Josh van de Berg vanaf 13;00 uur. Hij brengt een muzikale reis van The Eagles tot John Mayer en onder meer ook zijn nieuwe single ten gehore.

Vanaf 15:00 uur treed Joost Wanders op hij is al redelijk bekend in Nederland en zeker op Texel. Gevarieerde muziek pop, country enz.

Zaterdag 28 speelt de Texelse band “Back to the water”. Deze bestaat uit Margriet van Beek (zang) en Sabine Bremer (zang), Casper Schouten (percussie), Pieter Drijver (gitaar en zang) en Gerard Timmerman (gitaar en mondharmonica). Het begint om 15:00 uur. 

Zaterdag 4 september treedt Jazzband Eline op. Met zangers Eline Jongejan, Henk Vroom (bas), Bende Wiglema (gitaar) en Michiel Dijkman (gitaar). Ze treden regelmatig op in het park, met swingende jazz en bossa nova luisteren ze de sfeer op in het park. Zij treden op vanaf 15:00 uur

Afbeelding
Afbeelding

Van onze partners