Logo texel0222.nl
After we collided is de hoofdfilm in Cinema Texel.
After we collided is de hoofdfilm in Cinema Texel. (Foto: Josh Stringer)
Texel Actueel

Genoeg redenen bioscoopbezoek Cinema Texel

  Cultuur

Er is weer genoeg reden om een bezoek aan de bioscoop te brengen. Zo is Cinema Texel de enige Nederlands bioscoop waar ‘De Vogelwachter’ al dagelijks is te zien en kan men verder onder meer terecht bij ‘After We Collided’ en ‘Love Sarah’. Verder draaien er vijf kinderfilms en is ‘Into The Jungle, onderdeel van het Wildlife Film Festival On Tour’, zondag nog eenmaal te zien.

After We Collided


Hardin en Tessa verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor, die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet.

De vogelwachter 


De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

Volledige filmprogramma

Klik hier voor de website van Cinema Texel.

Meer berichten