Logo texel0222.nl
<p>Into the Jungle draait vanaf deze week in Cinema Texel.</p>

Into the Jungle draait vanaf deze week in Cinema Texel.

(Foto: Filmfoto)
Texel Actueel

Jungleavonturen in Texelse bios

  Cultuur

In Cinema Texel is ook komende week weer genoeg te zien. Nieuw zijn ‘Lord of The Rings 3’ in de speciale extended version, ‘The Tobaconist’ en ‘Into The Jungle’. Verder is ‘After We Collided’ de hoofdfilm.

Into The Jungle


Een pasgetrouwd Australisch stel vertrekt naar de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea met een op het eerste gezicht onmogelijke opgave. Jim en Jean Thomas willen de inheemse bevolking ervan overtuigen niet meer te jagen op de tenkile, een boomkangoeroe. Die van oudsher door de bevolking wordt gegeten maar nu op de rand van uitsterven staat. Er zijn nog maar 100 exemplaren van de soort in leven. Na veel verzet lukt het hen om de inwoners te overtuigen. Into the Jungle is een verhaal over toewijding en doorzettingsvermogen, over mensen die bereid zijn hun leven op het spel te zetten om een verschil te maken in de wereld.

The Tobaconist


The Tobaconist is een teder, hartverscheurend verhaal over een jongeman en zijn vriendschap met Sigmund Freud voor de tijd van de Duitse annexatie in Wenen. De zeventienjarige Franz reist naar Wenen om in de leer te gaan bij een sigarenhandelaar. Daar ontmoet hij de vaste klant Sigmund Freud. Franz is geïntrigeerd door het werk en de kennis van Freud en na verloop van tijd vormt er een unieke vriendschap tussen de twee...

After We Collided 


Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Filmoverzicht

Meer berichten