Logo texel0222.nl
Foto: Wessel de Groot
Texel Actueel

Bioscoop Cinema Texel het ideale uitje in coronatijd

  Cultuur

Waar kroegen en cafés om 22:00 uur leeg moeten zijn, kan men in de bioscoop tot later terecht. De laatste films beginnen om 21:00 uur. In combinatie met de getroffen voorzorgsmaatregelen is Cinema Texel zo misschien wel het ideale avondje uit dit weekend met maximaal dertig mensen per zaal en anderhalve meter afstand.

In verband met de aangescherpte maatregelen, is het programma in Cinema Texel wel iets veranderd. Geen enkele film begint na 21:00 uur. Dit houdt in dat ‘The Secret, Dare To Dream’ op vrijdag en zaterdag om 21:00 uur begint en niet om 21:15 en om het programma sluitend te krijgen op zaterdag is ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ vervroegd van 19:00 naar 18:30 uur. Tenet is op dinsdag en woensdag van 20:15 vervroegd naar 19:30 uur.

Nieuwe films


Voor de jeugd zijn er drie nieuwe films. ‘100% Wolf’, ‘Bigfoot Family’ en ‘De Grote Sinterklaasfilm’. Op 6 en 7 oktober is er tijdens de voorpremières van de film Casanova’s twee keer een Prosecco-Night. In de filmhuis/seniorenfilms is nieuw ‘The Kingmaker: Imelda Marcos’.


Voor alle films geldt nog steeds: kom niet te ver van tevoren en houd je aan de richtlijnen. Op deze manier heeft iedereen nog altijd een ontspannend avondje uit.

Meer berichten