<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Cultuurnacht Texel

  Cultuur

Oosterend is morgen (zaterdag 8/2 red.) het decor voor de derde Cultuurnacht Texel. Tussen 19:30 en 01:00 uur is er op diverse locaties in het dorp muziek te beluisteren, zijn er verhalen, cabaret, dans, kunst, erfgoed en poëzie. De toegang is gratis.

Muziek, verhalen, cabaret, dans, kunst, erfgoed en poëzie

Na eerdere edities in Oudeschild en De Waal presenteert de Texelse culturele sector zich dit jaar in Oosterend. Ook nu vinden de optredens en activiteiten plaats op diverse plekken in het dorp. Zo is er muziek in kapsalon De Kapper, cabaret in atelier Udjat en er worden gedichten voorgedragen in De Huiskamer van slagerij Maas. Er zijn vier huiskamers waar het publiek kan luisteren naar onder meer zomeravondconcerten en klassieke muziek. Dorpshuis De Bijenkorf staat bol van de activiteiten met exposities, workshops, dans en vooral veel muziek. Met als klapstuk een eindfeest met Oosterends eigen zanger/ rapper "Jerry Island" en de band Random.

In Het Cafeetje, Bistro 't Kerckeplein en Strends End zijn de hele avond door diverse optredens te zien. De Doopsgezinde Kerk, De Parel, De Vliekotter en het Jeugdfablab maken de lijst met locaties compleet. Een aantal straten is voor verkeer tijdelijk afgesloten.

Het volledige programma staat op het blokkenschema, op de achterpagina van deze krant. Meer informatie over de optredens en voorstellingen ook op www.cultuurnachttexel.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten