<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Roxi Jasper live bij De Worsteltent

In de heerlijke tuin van restaurant De Worsteltent aan de rand van het Texelse bos De Dennen kun je iedere zondagmiddag in een relaxte sfeer naar livemuziek luisteren. De komende weken zijn er optredens van de Jazz Focus Big Band (9 juni) en The Blouzz (16 juni).

De Jazz Focus Big Band is de band van de Texelse multi-instrumentaliste Roxi Jasper. Roxi was pas elf toen ze samen met haar vader en moeder haar eerste cd maakte. Op haar zeventiende speelde ze als jongste medewerker van de show een half jaar lang avond aan avond de sterren van de hemel in de musical Cabaret. En daarna maakte ze ruim vier jaar deel uit van de begeleidingsband van muziekdiva Mathilde Santing. Tegenwoordig is de 30-jarige Roxi een veelgevraagd freelance muzikante. Met de Jazz Focus Big Band speelt ze jazz, blues en bossa nova, uiteraard op geheel eigen wijze.

The Blouzz vertolkt met groot enthousiasme lekker in het gehoor liggende bluesy evergreens. Op het repertoire staat werk van onder anderen Eric Clapton, Etta James, Peter Green en Little Walter.

De concerten beginnen steeds om 14:00 uur. De tuin van De Worsteltent ligt heerlijk beschut. Als het weer het echt niet toelaat, wordt uitgeweken naar het restaurant zelf. De toegang is gratis.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten