Texel door de lens van Marco Krebaum | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Foto: Marco Krebaum
Foto's van Texel

Texel door de lens van Marco Krebaum

Deze prachtige serie Texel foto's zijn allemaal van de hand van Marko Krebaum uit De Cocksdorp.

De foto's van Marko zien we heel vaak voorbijkomen op verschillende sociale media kanalen en onder de indruk als we waren hebben we gevraagd of we een serie mochten posten voor onze lezers en volgers.

Marko is 52 jaar, werkzaam bij Vakantiepark De Krim en woonachtig in De Cockdorp. Sinds ongeveer zes jaar houdt hij zich bezig met fotografie. "Ik zocht iets dat ik buiten kon doen. Waar ik emotie in kwijt kon en de wereld om mij heen kon vergeten", aldus Marco. "Iets dat ik kon combineren met lekker lang fietsen. Dat werd fotografie."

"Ik ging op zoek naar een eigen stempel en die heb ik hier op Texel wel gevonden. De foto's die ik maak zijn hoofdzakelijk allemaal Texels maar dan op mijn manier. Beetje stemmig soms duister of gevoelig en aandoenlijk. Met herkenbare plaatsen of dieren voor de Texelaars die er misschien niet altijd zo naar kijken. Ik probeer toch wel verrassend te zijn."

Wat ons betreft is dat goed gelukt, getuige deze tien prachtige foto's. Nieuwsgierig naar meer foto's van Marco? Kijk dan eens hier op zijn Instagram account.

Hieronder tien prachtige foto's van de hand van Marco Krebaum. Dank je wel dat we ze mochten plaatsen Marco!Meer berichten