<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Frank Klaassen
Eten & Drinken

Restaurant Tip: Familierestaurant ’t Bikkelement

Al vijfentwintig jaar is familierestaurant 't Bikkelement een begrip in De Cocksdorp en ver daarbuiten. Bij de familie Hooijschuur kun je heerlijk eten in een ongedwongen sfeer. Dankzij de vriendelijke bediening door Joke en haar collega's voel je je er direct thuis.

Vanuit het restaurant kijk je zo de keuken in, waar echtgenoot Gerard en hun zoon Stefan dagelijks smakelijke en verrassende maaltijden bereiden, geïnspireerd op de Hollandse keuken en boordevol verse seizoensproducten. Wereldberoemd zijn natuurlijk het Texelse lams- en rundvlees. Maar ook al die andere delicatessen van eigen eiland verdienen het om uitgebreid te proeven. Kleine kinderen zijn bij 't Bikkelement meer dan welkom. Op de kaart staat heel veel lekkers voor ze om uit te kiezen. En voor en na het eten hoeven ze zich in de ruime speelhoek niet te vervelen.

Een aparte vermelding verdient de sfeervolle serre. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht op de gezellige Kikkertstraat. Je kunt er dagelijks vanaf 10:00 uur terecht voor een kop koffie met zelfgebakken appeltaart, een lunch, diner of borrel. Een prima plek dus ook om neer te strijken tijdens een fietstocht over het eiland.

Familierestaurant 't Bikkelement

Kikkertstraat 19

1795 AA De Cocksdorp

Tel. 0222 316547


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten