<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

Wijn aan Zee: een wijnproeverij en festival om te proosten!

Het Zeereeppad bij de duinen van De Koog, gelegen tussen Paal 20 en Paal 19,5, vormt op 26 mei van 13.00 tot circa 21.00 uur het decor voor Wijn aan Zee. Dé plek waar wijnliefhebbers zich verzamelen en verschillende wijnen kunnen proeven. Wijnen met een verhaal. De online kaartverkoop is gestart. Onderaan dit bericht vindt u een link. 

Locatie

Het evenement wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd op het in 2009 aangelegde Zeereeppad in de duinen van De Koog. Dit fraaie verharde pad vormt het podium voor Wijn aan Zee. Een prachtige locatie met schitterend uitzicht over zee en duinen. Een voor sommigen onontdekte locatie die meer dan de moeite waard is. Vanaf de Badweg loopt u er zo op. 

Een gevarieerd aanbod

Dit jaar vinden de bezoekers niet alleen wijnleveranciers als Wijnhuis Texel, maar ook restaurants als het Kook Atelier en Eilandkeuken uit Den Burg en het nieuwe Strandpaviljoen Bries20 uit De Koog. "Bij de vorige editie hebben we ervaren dat de bezoekers graag meer willen weten over de juiste spijs combinaties. En naast een goed glas wijn met een verhaal, een complete smaakbeleving willen ervaren", aldus Valerie Jongeneel, mede organisator Wijn aan Zee. De deelnemers zorgen voor een voor hen kenmerkende wijn & spijs combinatie. Zij vertellen graag over de herkomst. Maar vooral waarom zij juist deze wijn bij dit gerechtje serveren.

Masterclass

Wijnhuis Texel verzorgt, onder leiding van Daniëlle Vilten, een intieme wijnproeverij. Bezoekers proeven maar liefst 7 verschillende wijnen en leren meer over de combinaties die zij kunnen maken of de kenmerken waarop je een wijn selecteert in een restaurant. Deze masterclass à € 25,- p.p start om 13.30 uur en duurt circa 1,5 uur.

Proefkaart

De voorverkoop is gestart. Bezoekers kunnen online een proefkaart à € 15,- p.p kopen. Tijdens het evenement à € 17,50 p.p. De bezoeker ontvangt met de proefkaart 4 muntjes, een amuse en het wijnglas waarmee de bezoeker langs de eilandse bistro kramen flaneert. Wat ons betreft een echte aanrader dit lieve intieme festival voor wijnliefhebbers.

Kaarten voor zowel het evenement als in combinatie met de masterclass zijn via deze link te reserveren.

Meer informatie wordt gegeven op de Facebookpagina: www.facebook.com/wijnaanzeetexel

Alle foto's bij dit artikel zijn gemaakt door Wouter Bakker Photography.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten