<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

Texel Tip: Kom volledig tot rust in Welness Opduin

In de prachtige duinomgeving van De Koog ligt Grand Hotel Opduin. Een locatie met geweldige wellnessfaciliteiten waarvan men ook gebruik kan maken als men er geen gast is. Een baantje trekken in het verwarmde binnenzwembad, een uurtje in de Finse sauna of het Turkse stoombad of genieten van een ontspannende behandeling of massage. Genoeg mogelijkheden dus om volledig tot rust te komen.

Zwembad

Een lekker warm binnenzwembad, groot genoeg om een baantje te trekken, leuk genoeg om te spelen. Bubbelen in de jacuzzi, de kleintjes in het poedelbadje.

Finse Sauna en Turks stoombad

Opduin heeft naast het zwembad een bescheiden Finse sauna en een Turks stoombad. Deze is van 16:30 tot 19:00 uur openbaar, men kan dan zo naar binnenlopen. Buiten de openbare tijden is de sauna ook geheel privé gebruiken. Dit kost €9,50 per persoon voor een uur. De sauna-liefhebbers sluiten aan op iedere tweede en derde dinsdag in de maand voor een avond gebruik van Finse Sauna, Turks bad en zwembad. Tussen 19:00 en 22:00 uur serveren ze een hapje en een drankje en is er ook een schoonheidsspecialiste aanwezig voor een aanvullende massage of schoonheidsbehandeling. De wellnessavond kost €19,50 per persoon.

Schoonheidssalon

Met gediplomeerde schoonheidsspecialistes is de schoonheidssalon van Opduin ook een prima locatie voor een ontspannende behandeling of (gezichts)massage. Bijzonder zijn de authentieke behandelingen die Opduin in samenwerking met Texelse huidexperts heeft ontwikkeld, zoals de Texelfeeling met zeezout, Texelse honing en een crème van Texelse wol. Men wordt gastvrij ontvangen met kruidenthee en vers vruchtensap en bovendien krijgt de gast een uitgebreid huidadvies mee. De beauty & Wellness is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur en op vrijdag en zaterdag ook in de avonduren. Omdat Opduin iedere gast graag de aandacht geeft die hij of zij verdient, is vooraf reserveren noodzakelijk.

Grand Hotel Opduin

Ruijslaan 22 De Koog

Nederland +31 (0)222 317 445


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten