Hardlopen en wandelen voor Roparun | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Texel Actief

Hardlopen en wandelen voor Roparun

Het voetbalveld van SV De Koog is donderdag 30 mei start en finish van de Roparun Hemelvaartloop. Er zijn twee afstanden – 4 en 8 kilometer – en je mag kiezen of je deze wandelt of hardloopt. De jeugd loopt een eigen route van 1200 meter.

De loop wordt georganiseerd door de Texelrunners, een groep sportieve Texelaars die in het Pinksterweekend voor de achtste keer meedoet aan de Roparun. Ze lopen deze dit jaar voor het eerst van Hamburg naar Rotterdam. De opbrengst van zowel de Hemelvaartloop als van de Roparun is bestemd om de kwaliteit van leven voor mensen met kanker te verbeteren.

Inschrijven kan vanaf 10:00 uur in de kantine van SV De Koog. Deelname kost €6,-; kinderen tot en met 12 jaar betalen €4,-. De jeugd gaat om 11:00 uur van start, een kwartier later gevolgd door de wandelaars. De rest van het deelnemersveld start om 11:30 uur. Er is een mooi en afwisselend parcours uitgezet door De Nederlanden en langs de Bertusnol. Na afloop is er een verloting op startnummer. Om de hele opbrengst aan het goede doel te kunnen besteden, worden geen prijzen uitgereikt.

Meer berichten