<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Internationale vrouwendag bij Cinema Texel

Vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Het thema voor dit jaar is 'Heldinnen'. De landelijke organisatie Cinemien haakt daar op in door op vier locaties in Nederland vier bijzondere films met sterke vrouwen in de hoofdrol te tonen. Naast Amsterdam, Rotterdam en Utrecht worden deze films ook op Texel vertoont in Cinema Texel in Den Burg. Een passe-partout voor twee voorstellingen, inclusief glaasje prosecco en een goodie bag met twee DVD's en een tijdschrift kost € 25,00. Reserveren kan via 0222 312027, aan de kassa of www.cinematexel.nl. Losse kaarten per voorstelling zijn te koop voor € 12,50. De films komen uit Italië, Amerika, Frankrijk en Groot Brittannië.

De prijswinnende films die vertoond worden zijn:

13:30: L'Avenir - Nathalie is docente filosofie op een Parijs lyceum, getrouwd en moeder van 2 kids. Een druk leven. Dan vertelt haar man dat hij haar verlaat voor een ander. Zij probeert haar leven opnieuw vorm te geven.

16:00: Figlia Mia - een Jong meisje op zonovergoten Sardinië  wordt verscheurd door haar liefde voor haar adoptie moeder en haar biologische moeder. Verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden.

19:00: Daphne - Daphne is 31 jaar oud, te jong om zich te settelen, te oud om doelloos te leven. Lange nachten, drank en verschillende minnaars zijn een welkome afleiding van de vraag: wat wil ik? Een onverwachte gebeurtenis dwingt haar langzaam maar zeker om haar leven onder ogen te zien. Een confrontatie met zichzelf is onvermijdelijk.

21:00: Carol - Therese werkt in een warenhuis in Manhattan en droomt van een meer vervullend leven als ze Carol ontmoet, een verleidelijke vrouw die gevangen zit in een mislukt huwelijk.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten