<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

16, 17 & 18 november Festival De Lindeboom Live

In het weekend van vrijdag 16 t/m zondag 18 november wordt de eerste editie van muziekfestival Lindeboom Live georganiseerd. In de verschillende zalen van De Lindeboom in het centrum van Den Burg worden verschillende optredens gegeven. Van Singer-Songwriters tot DJ's tot een heus Smartlappenkoor. Het aanbod is kwalitatief hoogstaand en zeer divers. De toegang voor dit nieuwe evenement voor Texel is gratis.

De Lindeboom Live is ontstaan uit de wens van Marco Schipper (bedrijfsleider Lindeboom) om, ondanks het verdwijnen van festival Struûn, een muzikaal weekend te vieren in de maand november. Als bestuurslid van het voormalige festival heeft hij de afgelopen jaren veel contacten opgedaan bij diverse bands, waardoor de boekingen zo geregeld waren. "Artiesten komen graag naar Texel en Texel omarmt graag artiesten", aldus Schipper. "Het wordt een topweekend met heel veel Vitamine M (muziek)."

Vrijdag 16 november

17:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The Gaf
Texelse band bestaande uit Gerard, Mariëlle en Pieter. The GAF is een akoestische band en speelt popmuziek uit heden en verleden. De band speelt covers, van Anouk tot Amy Mc Donald en van Elton John tot Fleetwood Mac.

19:00 uur in Brasserie de Lindeboom: Alie & Tommy
Alie Ludema (zang en percussie) en Tommy Hemminga (gitaar en zang) maken van jongs af aan al muziek in verschillende bands en samenstellingen. Het duo kenmerkt zich door hun veelzijdige repertoire, met herkenbare songs van vroeger en nu.

21:00 uur in Brasserie de Lindeboom: De Swingers
De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen. Het repertoire behelst bekende (en hele bekende) songs uit verschillende muziekgenres.

Zaterdag 17 november

17:00 uur in Brasserie de Lindeboom: Ray Romijn
Waar hij vandaan komt, dat is moeilijk te zeggen. Hij werd uit een Nederlandse moeder geboren in Brazilië, maar reisde met zijn ouders de wereld over. Nu trekt hij met zijn gitaar al jarenlang in zijn eentje over de wereld. Ray speelt eigen werk en blues, rock'n roll en jazz covers van artiesten uit de jaren 50 en 60 vorige eeuw.

19:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The Gaf Plus
Gerard en Pieter van The Gaf spelen samen met Eline akoestische muziek.

19:30 uur in de Question Plaza: Smartlappenkoor Den Hoorn
Als het Smartlappenkoor uit Den Hoorn losbarst, wordt er meegezongen, meegedeind, gelachen en gehuild. Kortom genieten.

21:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The Beatles Sessions
The Beatles Sessions is een 5 koppige The Beatles Tributeband. Alles komt voorbij: van hits als 'Twist And Shout' tot pareltjes als 'Blackbird'. Sinds de oprichting in 2016 heeft de band op menig festival en podium door het hele land gespeeld.

21:00 uur in de Question Plaza: The Polderman Brothers
The Polderman broers hebben niet veel nodig om een feest te bouwen. De Texelse broers zijn al jaren een een begrip: ze krijgen in no time iedereen op de dansvloer en verzoeknummers worden zeker op prijs gesteld! Daarmee creëren zij samen een avond voor en van iedereen.

Zondag 18 november

16:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The Beatles Sessions
The Beatles Sessions is een 5 koppige The Beatles Tributeband. Alles komt voorbij: van hits als 'Twist And Shout' tot pareltjes als 'Blackbird'. Sinds de oprichting in 2016 heeft de band op menig festival en podium door het hele land gespeeld. Ze spelen twee sessie's, een semi-akoestische zoals hun theatershow en een volledige versterkte.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten