<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Pink Floyd Sound in nieuwe evenementenhal

Op Vakantiepark De Krim nabij De Cocksdorp wordt zaterdag 1 december de nieuwe Evenementenhal Texel geopend met een bijzonder evenement: de legendarische rockopera The Wall, gebracht door Pink Floyd Sound.

The Wall werd in 1979 uitgebracht door de Britse rockband Pink Floyd en is met 30 miljoen exemplaren het best verkochte dubbelalbum aller tijden. De rockopera is één van de meesterwerken uit de popgeschiedenis en vertelt het levensverhaal van het personage Pink, een rockmusicus die worstelt met het leven en zijn plek in de samenleving, verbeeld door een metaforische muur, die omver geworpen moet worden.

De rockopera wordt op De Krim opgevoerd door Pink Floyd Sound, een groep gepassioneerde muzikanten en technici, die slechts één doel voor ogen hebben: 'de sound & feel' van hun grote voorbeelden zo goed mogelijk benaderen. Ze doen dat met spectaculaire shows in binnen- en buitenland en staan inmiddels internationaal bekend als één van de meest authentieke tributebands.

Het concert begint om 20:30 uur, de zaal (die plaats biedt aan 1000 bezoekers) gaat open om 19:00 uur. Tickets kosten €29,50, inclusief parkeerplaats, garderobe en het voorprogramma met DJ Hans Polderman. Reserveren kan via www.krim.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten