<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Het hart van Den Burg live te volgen via webcam

Op de website van de Texelse Courant is vanaf vandaag live te zien wat er op de Vismarkt en de Groeneplaats te doen is. De camera is gemonteerd bovenaan de gevel van het Polderhuis aan de Vismarkt waarin de Texelse Courant inmiddels alweer bijna drie jaar gevestigd is. Voor Texelliefhebbers een unieke mogelijkheid om altijd te kunnen zien wat er in het hart van het eiland te doen is.

Directe aanleiding voor het plaatsen van de camera zijn de bouwactiviteiten die medio oktober zullen beginnen en die zo gevolgd kunnen worden. Maar er zijn natuurlijk op de Groeneplaats regelmatig leuke dingen te doen. Denk bijvoorbeeld aan de finish van de Halve Marathon op 30 september a.s., de wekelijkse maandagmarkt, de zomermarkten, de kermis en Texel Blues.

Er is bewust gekozen om het waaggebouw en De Burgse Zetel in beeld te hebben. Te zien is ongetwijfeld dat veel Texelliefhebbers in de zetel plaatsnemen om elkaar de foto te zetten. De webcam kan aangezet worden door bovenin de taakbalk op de website aan de rechterzijde 'webcam' aan te klikken en in de viewer op het YouTube kanaal op de 'playknop' te klikken.

Het beeld kan tot schermgrootte worden aangepast en geeft ook dan na ongeveer vijf seconden een haarscherp beeld.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten