<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

FACEBOOK/INSTAGRAM WIN ACTIE Win rondvlucht boven Texel voor drie personen

Wat moet je doen om te winnen? Het is heel makkelijk. Like de pagina Facebook.com/TexelVakantiekrant en zet onder het bericht waarom jij deze prijs moet winnen of volg @texelvakantiekrant op Instagram en tag onder het bericht op Instagram met wie je Texel van boven wil bekijken. Doe je beide, dan heb je dubbel kans. Succes! De winnaar wordt donderdag 13 september bekend gemaakt.

Like de pagina Facebook.com/TexelVakantiekrant <-- klik hier Volg en tag op @texelvakantiekrant op Instagram <--- klik hier!

Benieuwd hoe een zeehond er vanuit de lucht uitziet? Je accommodatie vanuit de lucht zien? De Slufter in al haar glorie? Dat kan allemaal tijdens een rondvlucht boven Texel.

Tijdens de vlucht vertelt de piloot wetenswaardigheden over de natuurgebieden en dorpen die vanuit het vliegtuig te zien zijn. In overleg met de piloot is het zelfs mogelijk even boven de vakantieaccommodatie te vliegen. Tijdens de rondvlucht zijn plekken te herkennen waar je eerder op het eiland geweest bent, maar er zullen vast ook nieuwe plekken te zien zijn die het waard zijn nog te bezoeken en ontdekken.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=texel0222.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=179&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten