<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actueel

Circus Renz Berlin: een feest voor jong en oud

Ernst Jakob Renz had in 1842 een droom: hij wilde ook "de gewone mensen" amuseren en begon een eigen circus. Nu, 176 jaar later, komt de inmiddels achtste generatie Renz met een sprankelende nieuwe voorstelling naar Texel. De grote tent van Circus Renz Berlin staat van vrijdag 10 tot en met zondag 19 augustus op de Nikadel in De Koog.


"Circus zoals het bedoeld is" en "een feest voor jong en oud", zeggen de mensen van Renz Berlin trots over hun eigen voorstelling. Ze hebben dezelfde droom als voorvader Ernst Jakob en dat betekent twee uur lang onbezorgd genieten, huiveren, verbazen en lachen om de verrichtingen van een keur aan internationale artiesten. Met onder anderen de 18-jarige diabolotovenaar Ezra Veldman, die de harten van het Nederlandse televisiepubliek veroverde met zijn weergaloze optreden bij Holland Got Talent. Of wat dacht je van luchtacrobatiek? Heerlijk huiveren op hoog niveau. Vooral kinderen genieten onbekommerd van de kamelen, de ezel, de pony's en de donzige alpaca's. Bovendien beleeft Texel de wereldprimeur van de nieuwste act: The Amazing Arabs, drie temperamentvolle witte Arabieren op vier benen.

"Spannender én spectaculairder dan ooit", oordelen de medewerkers zelf. Leuk is ook dat ze liefhebbers van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen bij de opbouw van het circusdorp en kennis te maken met de familie.

Van 10 tot en met 19 augustus is er in De Koog iedere dag een voorstelling, aanvang 19:00 uur, en op dinsdag en donderdag ook om 16:00 uur. Kortingbonnen vind je op pagina's 4 en 5 van de Vakantiekrant van de Texelse Courant.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten