<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Jitske Walstra
Foto's van Texel

Texel bijzonder verbeeld door Jitske Walstra

Recent kwamen we op Instagram een serie mooie Texelfoto's tegen gemaakt door fotografe Jitske Walstra. De foto's zijn zo anders dan we gewend zijn te zien van het eiland dat we haar hebben gevraagd of we een serie hier zouden mogen publiceren. Kitske reageerde heel enthousiast en in dit bericht dan ook zeven prachtige, bijzondere Texelfoto's van haar hand.

Jitske introduceert zichzelf hieronder. Mochten jullie meer van haar werk willen zien, kijk dan op haar website en/of sociale media kanalen. Genieten jullie mee?

Ik ben Jitske Walstra, geboren en getogen in Friesland. Wel diverse keren verhuisd, maar alweer een aantal jaren woonachtig in Burgum. Al 35 jaar (tevens mijn leeftijd, nou ja...bijna. Ben 34) kom ik elk jaar minimaal 3 weken zomervakantie vieren op Texel.

Mijn man en onze zoon zijn ook al besmet met het zogenaamde "Texelvirus". In 2015 zijn we er zelfs getrouwd. In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als kinderfotograaf na jaren assurantieadviseur te zijn geweest. Mijn driejarige (oké bijna vierjarige) zoontje is mijn echte topmodel. Hij vind het zelf geweldig. We maken er samen echt een spel van. Poseren doen we niet aan, ik laat hem spelen en intussen maak ik foto's. Deze zomer hebben we samen een paar hele gave ideeën op Texel uitgewerkt en zijn nieuwe ideeën ontstaan. Ook mijn neefje en nichtje kwamen nog aan de beurt.

Heel erg leuk dat ik dat hier met jullie mag delen. Als jullie mij willen volgen, dit is mijn webpagina: www.jitskewalstra.nl Ook ben ik op Facebook te vinden onder Jitske Walstra Fotografie. Ik hoop dat jullie genieten van mijn Texelfoto's.

Dat doen we zeker Jitske. Bedankt voor het delen. Overigens is ook het Instagramaccount van Jitske zeer de moeite waard. Deze vind je hier. Hieronder alle zeven foto's op een rij.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten