<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

Piepjonge gitaarvirtuoos op tournee

De Meryn Bevelander Band, een bluesrockformatie rond een piepjonge gitaarvirtuoos, verzorgt in het weekend van 28 en 29 juli een minitournee over Texel.

In 2015 won de toen pas 11 jaar oude Meryn Bevelander de publiekprijs in de Sena Young Talent Guitar Awards, de grootste Nederlandse muziekprijs voor getalenteerde muzikanten die elektrische gitaar spelen. In hetzelfde jaar trad hij samen met Douwe Bob op in de Oosterpoort in Groningen. Beelden van dat optreden waren te zien op NPO3.

Meryn heeft een eigen band, waarin hij gitaar speelt en zingt en wordt begeleid door zijn broers Florian op drums en Aron op bas. Ze brengen vooral zelfgeschreven nummers ten gehore, naast werk van Joe Bonamassa en Gary Clark junior. Andere inspiratiebronnen zijn Stevie Ray Vaughan en Jimi Hendrix, maar ook De Staat, Deep Purple en The Foo Fighters.

De tournee is er één in de serie Music meets Texel. Op zaterdag treedt Meryn van 13:00 tot 14:00 uur op in De Oude Vismarkt in Oudeschild en vanaf 18:00 uur in Paviljoen Paal 0 op Vakantiepark De Krim nabij De Cocksdorp. De zondag begint om 8:30 uur met een ontbijt met muziek bij Stayokay in Den Burg. De tournee wordt vanaf 16:00 uur afgesloten in theater De Toegift@Klif 12 in Den Hoorn. Alle optredens zijn gratis toegankelijk.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten