<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

15 door gasten aanbevolen restaurants op Texel

Uit eten op Texel is eigenlijk altijd een feest. Een waar genot. Maar waar kun je het beste naar toe? Er is zoveel keuze, zoveel variatie, dat kiezen waar we vandaag gaan eten vaak moeilijk is. Zeker als je bedenkt dat er maar weinig plaatsen op de wereld zijn waar je op zo'n relatief klein gebied zo'n groot aanbod van, en diversiteit aan, hoge kwaliteit eten vindt als op Texel.

Of je nu van vlees houdt, van vis of liever vegetarisch eet. Voor iedereen en voor iedere beurs is er topkwaliteit op het eiland te vinden. Daarom hebben wij hier een selectie gepubliceerd van 15 restaurants op Texel die het afgelopen jaar door onze gasten, zoals u, met een cijfer acht of hoger zijn beoordeeld. 

Specialiteiten als het wereldberoemde echt Texels lamsvlees, lokaal rund- en varkensvlees, vis vers van de eigen vloot en natuurlijk onze lokale (zilte) groenten prijken op de menukaarten. Maar ook de meest heerlijke buitenlandse gerechten zijn volop op het eiland te vinden. Lekker uit eten op Texel begint hier.

Let op, dit zijn niet alle restaurants met een acht of hoger als cijfer, maar het is wel een gevarieerde selectie. Van het enige met een Michelinster bekroonde restaurant van de Wadden tot een kwalitatief uitmuntend strandpaviljoen en alles wat daar tussen zit, is via bovenstaande viewer te lezen. Zo hopen we dat we je de keuze wat makkelijker maken. Doe er je voordeel mee en vooral: Eet en drink smakelijk!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten