<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
TexelTips

Van The Overslept tot Koos Alberts op SomPop

Een band die drie weken geleden nog op Pinkpop speelde, dansen op het Waal 17 Strandpodium én de Amsterdamse volkszanger Koos Alberts: SomPop belooft voor iedereen een feest te worden. Het festival is zaterdag 7 juli, uiteraard op het bekende terrein bij De Waal.

SomPop biedt van twaalf uur 's middags tot even na middernacht een zeer divers programma op drie podia. Het Waal 17 Strandpodium is speciaal voor de festivalgangers die van dansen houden. Het kleinste podium is Tante Mieps Amsterdams Café, vernoemd naar de moeder van André Hazes. Hier klinkt de hele dag het levenslied in allerlei vormen. Hoogtepunten zijn Heel Texel Zingt Hazes (aanvang 19:30 uur), Mario Broerse (21:15 uur) en natuurlijk de legendarische Koos Alberts, al sinds zijn eerste hit Ik verscheurde je foto in 1984 één van de helden van de smartlap. Het optreden van Koos Alberts begint om 17:45 uur en duurt ongeveer driekwartier.


Op het hoofdpodium, gesponsord door de Texelse Bierbrouwerij, spelen PEER, Orange Skyline, Backgammon, Kim Hoorweg en The Overslept, stuk voor stuk artiesten die garant staan voor mooie en verrassende optredens. Om 22:00 uur begint de hoofdact: The Overslept. Deze band stond drie weken geleden nog op Pinkpop. Een huzarenstukje van de organisatie, want dergelijke muzikanten zijn doorgaans nauwelijks meer te boeken voor een klein festival.

Goed om te weten is dat er genoegen te eten en te drinken zal zijn en dat SomPop een uitstekende band heeft met de weergoden. Bijna zonder uitzondering is het op de dag van het festival prima weer. Ook voor de entreeprijs hoef je een bezoekje niet te laten. Iedereen tot en met 17 jaar mag gratis naar binnen, volwassenen betalen €5,-.

Meer informatie vind je op www.sompop.nl.


Programma

Texels hoofdpodium

15:00 uur Backgammon

16:45 uur Kim Hoorweg

18:30 uur Peer

20:15 uur Orange Skyline

22:00 uur The Overslept

23:15 uur Sam & The Tubeman SompPop 18 Edition


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten