<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Liselotte Schoo
Eten & Drinken

Culinaire wandeling door Oudeschild

Genieten van culinaire hoogtepuntjes en bijpassende dranken met uitzicht op de stoere kotters in de haven. Dat doe je vrijdag 29 juni, wanneer in Oudeschild de Amusetour wordt gehouden. Fijnproevers stippelen tussen 18:00 en 22:00 uur zelf een route uit langs acht verschillende eetcafés en restaurants.

De amuses in Oudeschild zijn een knipoog naar de omgeving: de haven en de zee, maar ook het achterland met vers fruit en de slagerij. Zo komen alle smaken en lokale ingrediënten aan bod. Denk bijvoorbeeld aan oesters, coquille met zeekraal en het Texelse rundvlees.


De culinaire stops tijdens de Amusetour zijn bij Visrestaurant 't Pakhuus, Brasserie TX, De Compagnie, Restaurant Havenzicht, Eetcafé de Kombuis, De Oude Vismarkt, Ingrid Hennink en nieuwkomer LvY Indonesian Gastronomy by Anneke's Kitchen. Waar je de drie laatstgenoemde bedrijven vindt, is nog een verrassing.

De Amusetour biedt een avondvullend programma met live muziek op diverse locaties. Een sfeervolle attractie is ook de 'bubbelboot', die tussen 't Pakhuus en De Compagnie vaart en je van de ene naar de andere amuse brengt. Vanaf 21:00 uur is naast De Compagnie de dessert-amuse verkrijgbaar. Om 22:00 uur is de knallende afsluiting.


Een passe-partout kost €49,50 en geeft recht op acht gangen met bijpassende dranken. Kaarten zijn tot 28 juni verkrijgbaar via de website van Amusetour (www.amsuestour.nl) en bij de deelnemende restaurants. Voor sneak previews en meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van Amusetour Texel.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten