<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Liselotte Schoo
Eten & Drinken

Amusetour voor fijnproevers

Voor de vijfde keer wordt het culinaire seizoen op Texel geopend met de Amusetour. Tijdens dit 'walking dinner', op zondag 25 maart, maken fijnproevers een wandeling door het centrum van Den Burg en doen ze onderweg acht restaurants en horecagelegenheden aan voor een gerechtje en een bijpassend (alcoholisch of non-alcoholisch) drankje.

De Amusetour is de ideale manier om kennis te maken met de Texelse keuken. De deelnemende bedrijven doen hun uiterste best om te laten zien waarin ze uitblinken. Geserveerd worden onder meer Waddenkokkels, lamskoteletten, een zelf samen te stellen kaasplank en een soep met de intrigerende naam Groeten uit de zee. Samen vormen deze acht gangen, allen geserveerd als een volwaardig tussengerecht, een compleet diner.

De Amusetour duurt van 12:00 tot 17:00 uur. Deelnemende bedrijven zijn Eilandkeuken, Smakelijk & Meer, eetcafé De Steenenplaats, De Texelse Soepketel, De Smulpot, Kook Atelier, Hart van Texel en Vibes Streetfood Bar. In het Glazen Paleis in de Wezentuin (het park van Den Burg) begint om 14.30 uur een optreden van Motown's Caravan, een 21-koppige Texelse band die de Motown-sound doet herleven. Passe-partouts kosten €49,50 en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven.

De Amusetour valt samen met koopzondag. Van 12:00 tot 16:00 uur zijn de meeste winkels in Den Burg geopend.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten