<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Living Room Heroes
Texel Actueel

De Compagnie in Oudeschild trakteert op Live muziek

Vanwege het 15 jarig jubileum van De Compagnie in Oudeschild zijn er in de maand maart allerlei leuke acties en activiteiten.

Zaterdag 3 maart aanstaande is er vanaf 21:00 livemuziek. Het voorprogramma wordt verzorgd door Joost Wander, een opkomend Nederlandstalig singer-songwriter, multi-instrumentaist en artiest. "Funky Nederlandstalige pop van deze tijd met reggae invloeden en een vleugje humor", aldus Joost zelf. Hij omschrijft zijn muziek als een mix van Alain Clark, Doe Maar en Nielson.

Als het publiek is opgewarmd door Joost zal daarna de Nijmeegse Band Living Room Heroes het podium betreden. Geen onbekende band meer op Texel en inmiddels hebben ze een trouwe schare aan fans opgebouwd op het eiland. De New Roots, Southern soul rock met New Orleans invloeden van de band heeft veel raakvlakken met artiesten als the Wood brothers, The Black Crowes, Tedeschi Trucks band en Dr John.

Van klein en zoet naar opzwepende en energiek. Van rauw en vuil tot melodieus en virtuoos. Echt en intensief, het zijn een aantal omschrijvingen die de Living Room Heroes passen.

Het belooft weer een ware traktatie te worden voor de echte muziekliefhebbers.

En omdat het een traktatie van de locatie betreft geldt uiteraard: Gratis Entree!

Kijk voor meer informatie over De Compagnie op hun website.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten