Afbeelding
Foto: Liselotte Schoo

Beach Food Festival nazomereditie

Algemeen Eten & Drinken

OUDESCHILD - Lekker eten en genieten op een fantastische locatie: dát is waar het Beach Food Festival voor staat. Je bent van harte welkom op de zesde editie van dit outdoor-cooking festival dat van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september neerstrijkt aan de rand van de Waddenhaven van Oudeschild.  

Chefs van verschillende restaurants en cateringbedrijven van het eiland en daarbuiten, voeren de boventoon in de food line-up tijdens deze zesde editie van het Beach Food Festival. Festivalbezoekers genieten van de meest uiteenlopende gerechten; van waddenoesters tot beach burgers en van zoete crêpes tot hartige pizza’s. Het Beach Food Festival is inmiddels uitgegroeid tot een drukbezocht culinair evenement. Het festival staat bekend om een sterke food line-up, lokale gastvrijheid én haar duurzame ambities. Dat laatste komt onder meer tot uiting in de gerechten die worden geserveerd. Zo is bij alle deelnemers een vegetarisch gerecht verkrijgbaar en er zijn ook verschillende vegan-opties op het terrein. Vis, schelp en schaaldieren die worden geserveerd, zijn afkomstig uit de Waddenzee en Noordzee. Het vlees dat wordt geserveerd is afkomstig van een biologische of lokale leverancier. Wegwerpplastic is taboe op het festivalterrein. Deelnemers serveren alles op biologisch afbreekbaar materiaal en bij de bar maken ze gebruik van de festivalcup. 

Het Beach Food Festival is dit jaar op 1 t/m 3 september en is vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur en zondag van 12:00 tot 20:00 uur geopend. Voor alle info en updates wordt verwezen naar de facebookpagina of www.beachfoodfestival.nl (Foto: Lisselotte Schoo)

Van onze partners