<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texel Actief

Nederlands beste zwembad staat op Texel

Het beste zwembad van Nederland van 2017 staat op Texel en wel op Vakantiepark De Krim. Dat vinden de gebruikers, die hun stem uitbrachten en hoge beoordelingen gaven aan de accommodatie, de algehele sfeer en de vriendelijkheid van de medewerkers.

Bij Vakantiepark De Krim zijn ze erg trots op de uitverkiezing, al was het maar omdat meer dan 150 zwembaden in heel Nederland aan de wedstrijd meededen en deze nieuwe aanwinst pas in juli van 2017 open ging. Het is een binnen- en buitenzwembad met diverse spectaculaire voorzieningen. Dé topattractie is de interactieve glijbaan: negentig meter lang, vanuit de toren die boven het dak van het gebouw uitsteekt. Voordat je naar beneden gaat, kun je met één druk op de knop zelf je thema kiezen. Disco bijvoorbeeld. Of relax of extreme.  Bij elk thema hoort een andere combinatie van licht- en geluidseffecten. Voor de jongste gasten is er een interactieve waterspeeltuin, uitgerust met een geluidsmodule. Kinderen kunnen er spelen met typisch Texelse geluiden, zoals die van een meeuw, schaap of zeehond.

Bij het zwembad bevindt zich een uitgebreide fitnessruimte. Hier vind je zowel krachtapparatuur om alle spiergroepen te trainen als roeiapparaten, fietsen, crosstrainers en een loopband om aan je conditie te werken. Daarnaast zijn er diverse losse attributen om oefeningen te doen.

Ook als je niet op Vakantiepark De Krim verblijft, kun je gebruikmaken van het zwembad. Er zijn (beperkt) losse zwembadkaarten te koop, afhankelijk van de drukte op het park. Zwembadkaarten zijn (alleen) online te koop via www.krim.nl/zwembad.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten