Afbeelding

Amusetour De Burg: proeven, ontdekken, ontmoeten

Algemeen Eten & Drinken

DEN BURG - In het centrum van Den Burg kun je op zondag 12 maart tussen 12:30 en 17:30 uur deelnemen aan de Amusetour. Een mooie aangelegenheid om kennis te maken met de kookkunsten van de deelnemende restaurants. Schuif ook gezellig aan en reserveer tijdig kaarten!

Het is alweer de zevende editie van de Amusetour Den Burg, en voor velen wordt dit evenement inmiddels gezien als de culinaire opening van het seizoen op Texel. De Amusetour wordt ook wel eens omschreven als een ‘walking lunch’ of ‘walking diner’. Wandelend door het authentieke centrum van Den Burg ga je van de ene culinaire verrassing naar de andere. De Amusetour staat in het teken van proeven en ontmoeten, proeven, winkelen en cultuur opsnuiven en ontdekken en genieten. Ideaal om kennis te maken met de deelnemers, hun restaurant en stijl van koken.
Restaurantroute
De deelnemende restaurants doen hun uiterste best om te laten zien en proeven waar ze in uitblinken en schenken bij de gerechtjes die ze serveren een bijpassende drank, zowel alcoholische dranken als alcoholarme en -vrije dranken. De route van de Amusetour leidt je dit jaar langs Anneke’s Kitchen LvY & Prins Hendrik pop-up restaurant in de Warmoesstraat, De Smulpot aan de Binnenburg, Gastro Pub Mans aan de  Stenenplaats, De Eilandkeuken in de Gravenstraat, De Texelse Soepketel, Smakelijk & Meer in de Waalderstraat en het Kook Atelier aan de Vismarkt.

Kaarten voor de Amusetour zijn verkrijgbaar via www.amusetour.nl en vanaf eind februari bij alle deelnemende restaurants. Ben je vegetarisch? Laat dit uiterlijk 48 uur tevoren aan ons weten via events@opoost.nl

Van onze partners