Naomi Ackie schittert in de 'biopic' I Wanna Dance als Whitney Houston.
Naomi Ackie schittert in de 'biopic' I Wanna Dance als Whitney Houston. Foto: Filmdepot

Divers programma Cinema Texel

Algemeen TexelTips

Wie even klaar is met het herfstweer deze kerstvakantie, hoeft niet te treuren. In Cinema Texel is genoeg te zien.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie


In I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie schittert Naomi Ackie als Whitney in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres.

Faithfully Yours


De nieuwe Nederlandse thriller Faithfully Yours gaat over twee vriendinnen (Bracha van Doesburgh en Elise Schaap) die in de film af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven maken door een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens zo’n weekend zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan. Ze werken alle details zorgvuldig uit, maar wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf.

Het feest van Tante Rita


Het Feest van Tante Rita is een vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) over het allergrootste campingdansfeest van het jaar. Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita.In de Nederlandse familiefilm Hotel Sinestra wenst Ava tijdens een skivakantie in een Zwitsers hotel haar ouders weg. Dat lijkt leuk, want nu kunnen ze doen wat ze zelf willen. Maar als het hotel zonder stroom komt te zitten, zetten Ava en haar vrienden alles op alles om hun ouders terug te vinden zodat ze samen kerst kunnen vieren.

Het volledige filmoverzicht

Van onze partners