winkelen de koog
winkelen de koog Foto: Evalien Weterings

Elke zondag lekker shoppen in De Koog

Algemeen Winkelen Winkelen

DE KOOG - Welkom in De Koog, dé badplaats van Texel. Al decennialang werkt dit gezellige dorp dankzij de mooie ligging als een magneet op toeristen uit zowel binnen- als buitenland. En daarom bruist De Koog het hele jaar door. 

Ben je op zoek naar vertier en gezelligheid? Dan zit je goed in De Koog! In de Dorpsstraat vind je aan weerszijden overdekte en verwarmde terrasjes en bovendien zijn er vele restaurantjes en eettentjes waar je prima kunt ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Maar wist je dat De Koog ook een bijzonder gevarieerd winkelaanbod heeft? Een warme bakker? Een eigen slagerij? Supermarkten natuurlijk. Check, De Koog heeft het.

Elke zondag opent een groot aantal winkeliers haar deuren. Laat je verrassen door de vele leuke winkeltjes. Uiteraard is er een groot aanbod aan kledingwinkels. Van comfortabele sportkleding tot flashy designermerken.Als je goed zoekt is er voor ieder wat wils! Ook de inwendige mens kan zijn of haar hart ophalen in De Koog want er zijn vele Texelse delicatessen te vinden. Van een hippe family conceptstore tot een drogisterij; je vindt het in De Koog.

Van onze partners