Afbeelding

Supertoll Oktoberfest in Evenementenhal De Krim Texel

Algemeen Eten & Drinken TexelTips

DE COCKSDORP - Het jaarlijkse volksfeest uit München is ook overgewaaid naar Texel. Op zaterdag 1 oktober staat Evenementenhal Texel op Vakantiepark De Krim weer op z’n kop tijdens de tweede editie van het Texels Oktoberfest. 

Het Texels Oktoberfest staat in het teken staat van het grootste bierfestival ter wereld, waarbij uiteraard de bierpullen, dirndl’s, lederhosen, lange tafels, bratworsten en pretzels niet zullen ontbreken.

Jetzt geht’s los
Voor deze tweede editie worden er optredens verzorgd door een combinatie van landelijke en lokale artiesten en dj’s, waaronder Johnny Fest, Richard en de enige echte Texelse Polderman Brothers. Zij zullen er uiteraard voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Echte Duitse schlagers zullen van dit Oktoberfest gegarandeerd een feest maken!

Met de bus heen en terug
Texeltours verzorgt een pendeldienst vanuit drie dorpen op Texel naar Evenementenhal Texel en weer terug. De kosten zijn € 5,- per persoon voor een retour. Vertrektijden: 19.30 uur: Oudeschild – bushalte Heemskerckstraat; 19.40 uur: Den Burg - bushalte Elemert; 19.50 uur: De Koog - bushalte Nikadel. Je wordt weer veilig teruggebracht naar bovengenoemde haltes vanaf de evenementenhal. Het vertrek aldaar is om 0:00 uur.

Reserveer nú met korting
Wil je dit feest niet missen, haal dan je Oktoberfest-outfit uit de kast en bestel vóór 24 september aanstaande je kaarten online door hier te klikken. Met kortingscode ‘Oktober22’ betaal je dan slechts €19.50 én kun je ook gelijk een busticket reserveren. De deurprijs voor een kaart is €24.50.

Van onze partners