<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Het ballet The Nutcracker is 5 december te zien
Het ballet The Nutcracker is 5 december te zien (Foto: Royal Opera House)
TexelTips

Film Events in Cinema Texel

In Cinema Texel in Den Burg zijn de komende tijd een aantal speciale voorstellingen te zien. De eerste, op maandag 20 november, is de legendarische concertregistratie van Sign 'O The Times van Prince. een concert dat muziekgeschiedenis schreef, komt na 30 jaar terug naar de bioscoopzalen en bewijst nog maar eens wat voor een onsterfelijk en revolutionair genie Prince wel was. Dit is een unieke kans om het talent van Prince te vieren en om toeschouwers van over de hele wereld – voor de allereerste keer – een reünie te laten houden op exact dezelfde dagen – enkel en alleen in de week van 20 november. Een gelegenheid om hem te herdenken en nog één keer van zijn muziek en zijn ongelofelijke artistieke talent te genieten.

Woensdag 29 november organiseert de lokale bioscoop een Ladies Night met een voorpremière van de film Gek van Geluk met o.a. Plien van Bennekom. De Ladies Night is een gezellig avondje met de dames onder elkaar. Gezellig bijkletsen én genieten van een exclusieve voorpremière. Bij binnenkomst wordt je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en lekker hapje. Aansluitend kun je op je gemak rondneuzen langs de stands met allerlei spullen op gebied van beauty, fashion, haar, accessoires en meer leuke items.

Dinsdag 5 december wordt via een live verbinding vanuit het Royal Opera House in Londen het ballet The Nutcracker getoond. Het magische kerstcadeautje van een jong meisje laat haar een fantastisch avontuur beleven in dit schitterende, klassieke ballet, gedanst op Tsjaikovski's magnifieke muziek. Een unieke mogelijkheid om in de gezelligste bioscoopzaal van Nederland te genieten van een ballet in één van de mooiste zalen ter wereld.

Meer informatie en reserveren via www.cinematexel.nl of bel 0222 312027.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten