<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Eten & Drinken

De best gewaardeerde restaurants op Texel

Uit eten op Texel is een feest. Een genot. Maar waar kun je het beste naar toe? Er is zoveel keuze, zoveel variatie, dat kiezen waar we vandaag gaan eten vaak moeilijk is. Zeker als je bedenkt dat er maar weinig plaatsen op de wereld zijn waar je op zo'n relatief klein gebied zo'n groot aanbod van, en diversiteit aan, hoge kwaliteit eten vindt als op Texel. Of je nu van vlees houdt, van vis of liever vegetarisch eet. Voor iedereen en voor iedere beurs is er topkwaliteit op het eiland te vinden. 

Specialiteiten als het wereldberoemde echt Texels lamsvlees, lokaal rund- en varkensvlees, vis vers van de eigen vloot en natuurlijk lokale groenten prijken op de menukaarten. Maar ook de heerlijkste buitenlandse gerechten zijn volop op het eiland te vinden.

Wij hebben een selectie gemaakt van vijftien van de door onze gasten, zoals jij, en Texelaars best gewaardeerde restaurants op het eiland. Hiervoor hebben we de recensies, cijfers en sterren bekeken op de vier meest gebruikte online review sites. Alleen als een restaurant gemiddeld het cijfer acht of hoger heeft gekregen op al die websites, staat het in de volgende pagina's vernoemd. let op, dit zijn niet alle restaurants met een acht of hoger als cijfer, maar wel een gevarieerde selectie. Van het enige met een Michelinster bekroonde restaurant van de Wadden tot een kwalitatief uitmuntend strandpaviljoen en alles wat daar tussen zit, is via onderstaande viewer te lezen. Zo hopen we dat we je de keuze wat makkelijker maken. Doe er je voordeel mee en vooral: Eet en drink smakelijk!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten