<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto: Edo Kooiman
Foto's van Texel

“Ja, ik wil…” Maar dan trouwen we wel op Texel

"Ja, ik wil." Het valt steeds vaker te horen op Texel. Stelletjes die op hun favoriete vakantie-eiland willen trouwen. Logisch. Wat is er mooier dan elkaar het jawoord te geven aan de rand van de zee of op een andere schilderachtige locatie. Ze zijn er in overvloed.

Als je je geliefde eeuwige trouw zweert, dan doe je dat het liefst in een fantastische omgeving. Texel is een populaire plek om te trouwen. Steeds meer stelletjes kiezen er voor om elkaar hier het jawoord te geven. In 2013 waren dat 115 paren, in 2014 137, in 2015 147 en in 2016 waren dat er 157. Er zit dus een duidelijke stijgende lijn in. 

 Begrijpelijk. Je kunt hier op Texel tegenwoordig trouwen waar je wilt, mits die plek veilig is, openbaar en de eigenaar het goed vindt. Op Texel is er keuze te over. Het strand, de Dennen, de duinen, in een schapenboet, een prachtig kerkje of een paviljoen. Niet zelden kiest het paar een plekje waarvan het mooie herinneringen koestert.

Om het huwelijk of het geregistreerd partnerschap te voltrekken kun je op Texel kiezen uit tien trouwambtenaren, maar wie dat wil mag ook er ook zelf eentje meenemen. Om een en ander te regelen, zijn er op Texel meerdere weddingplanners aan wie je de organisatie van de bruiloft uit handen kunt geven, afgestemd op wensen, ideeën en budget.

Hoe mooi het kan zijn, blijkt uit deze foto's. Allen zijn gemaakt door de Texelse Fotograaf Edo Kooiman.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten