Afbeelding
Foto: De Waddel

Proef Kerst op de Hoge Berg

Algemeen Eten & Drinken

Ook zo’n zin in een wandeling op tweede Kerstdag? Kom dan naar de Hoge Berg en wandel langs schapenbedrijf De Waddel voor wat lekkere hapjes van de boerderij. Je krijgt ze mee zodat je onderweg kunt genieten van onder andere schapenkaas, schapenworst en op de barbecue bereide lamsvleeshapjes. Loop je eigen route, of neem het routeboekje van De Waddel mee met bijbehorende speurtocht voor kinderen. Kinderen krijgen na afloop van de speurtocht een kleine verrassing. 

De kosten zijn € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen. Om ervoor te zorgen dat er geen mensen tegelijk komen en afstand houden gegarandeerd is, graag reserveren via de VVV: https://www.texel.net/nl/activiteit/schapenbedrijf-de-waddel-celebrating-christmas-with-the-sheep-farmer/

Wil je op het laatste moment komen? Stuur dan even een berichtje naar Marjon om te horen of er nog plek is (06-28108651). Bij De Waddel is weinig parkeergelegenheid. Kom dus fietsend of lopend. Als dat niet lukt, parkeer de auto dan bij de Georgische begraafplaats aan de Zuidhaffel en wandel naar de boerderij. Honden mogen aangelijnd mee. 

Wil je iets vragen? Stuur dan een berichtje naar Marjon (06-28108651).

Van onze partners