Afbeelding

Wintercrossloop Turfveld

Algemeen Texel Actief

Voor de hardloopliefhebbers organiseert Atletiek Vereniging Texel gedurende het najaar en de winter regelmatig een Wintercrossloop in het bos, onder meer op zondag 14 en 28 november en 19 december.

Je kunt de auto en fiets parkeren bij Boskiosk Het Turfveld, deze bevindt zich links van de weg richting Paal 15 (Westerslag).

De crossloop betreft een ronde van 2.7 kilometer die één, twee of drie keer gelopen kan worden. De jeugd tot met twaalf jaar loopt 1000 meter. De start is op de kruising Fazantenlaan/ Heidvlakweg. De jeugd start om 10:30 uur en volwassenen die drie ronden lopen om 10:50 uur. Vijf minuten later start van twee ronden en weer vijf minuten later is de start van één ronde voor volwassenen. 

De voorkeur gaat uit naar voorinschrijven, zie website www.avtexel.nl. Inschrijven kan ook in Bospaviljoen Het Turfveld, Nattevlakweg 2 vanaf 10:15 uur. Neem gepast geld mee.

Voor de jeugd wordt er een klassement opgemaakt, je moet daarvoor minimaal vijf keer meedoen. Inschrijfgeld per keer: €3,- (€18,- abonnement); AV Texelleden betalen €2,- (€ 12,- abonnement). Kinderen tot en met 16 jaar €2,00 (€12,- abonnement); AV Texel jeugdleden € 1,- (€6,- abonnement).

Foto’s: Willem Sangers

Afbeelding

Van onze partners