Afbeelding
Foto: Vakantiepark De Krim

Concert zangeres DO in Evenementenhal Texel

Algemeen Texel Actueel

De Cocksdorp – In samenwerking met Theater Floralis organiseert De Krim Texel een intiem optreden in Evenementenhal Texel. Dit keer zal zangeres DO, samen met gitarist Erik Rutjes, op zaterdag 25 september 2021 een prachtig akoestisch concert geven.

Wie is DO?
Do, artiestennaam van Dominique Rijpma van Hulst, werd op 7 september 1981 geboren in Valkenswaard. In 2002 brak ze internationaal door met een trance-versie van Heaven van Bryan Adams. Na dit succes werd het nummer tevens als ballad uitgebracht, die ook hoog in de hitlijsten kwam. Van maart tot mei 2011 was Do een van de deelnemers van het TROS-programma ‘De beste zangers van Nederland’. Zij vertolkte hierin ‘Zij gelooft in mij’ van André Hazes. De reacties waren zo positief dat er een aangepaste versie is uitgebracht: ‘Hij gelooft in mij’. Op de releasedag bereikte het nummer de tweede positie in de Nederlandse iTunes-lijst, en kwam die week op nummer 1 binnen in de Single Top 100. Op 16 juli kreeg ze een gouden plaat voor het nummer. Ook in 2015 nam ze deel aan het tv-programma. Wederom waren er veel positieve reacties op het Nederlandse repertoire waardoor Do heeft besloten om een Nederlands album op te nemen.

‘Mijn Kleine Huis’

De keuze om in haar moerstaal te zingen en dichtbij haar muzikale gevoel te blijven, heeft DO geen windeieren gelegd. Het Nederlandstalige album genaamd Momentum volgde en als kers op de taart een reeks uitverkochte theaterconcerten en een meer dan lyrisch publiek. Nu geeft DO wederom een volledig akoestische show, gevuld met een prachtig Nederlandstalig repertoire. Dit repertoire kwam op een magische plek in de Morvan in Frankrijk tot leven. Naast DO’s persoonlijke favorieten van haar laatste albums zullen ook klassiekers als ‘Voorbij’ (duet met Marco Borsato) en ‘Hij Gelooft In Mij’ (#1’s De Beste Zangers van Nederland) klinken. Zing mee met ‘Laat Me’, en laat je ontroeren door ‘Liefde Van Later’ en ‘Zeg Me Dat Het Niet Zo Is’ (uit The Passion 2011) tijdens deze bijzondere en intieme avond in Evenementenhal Texel.

Concert informatie

Het concert vindt plaats op zaterdag 25 september 2021 in Evenementenhal Texel. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het concert start om 20.00 uur. De kaartverkoop voor DO loopt rechtstreeks via De Krim Texel. Een ticket voor de show kost € 22,50 per persoon (enkel zitplaatsen), inclusief gratis parkeren en garderobe. Tickets kunnen besteld worden via: www.krim.nl/zangeres-do.

Tijdens het concert worden de dan geldende COVID-19 richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

Van onze partners