Afbeelding
Foto: Hanneke Roeper

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Weekendtips: Zilveren Camera, markt en bioscoop

Algemeen

In de nieuwe rubriek ‘Weekendtips’ geeft de redactie in het kort aan wat er zoal te doen is dit weekend. Dit weekend is het rustig qua toeristische evenementen, al is er genoeg te doen. Zo kan men nog terecht bij de expositie van de Zilveren Camera en de kunstroute van Texel CultuurEiland.

Zilveren Camera


ben je al geweest? Niet? je hebt nog maar twee weken de tijd om de unieke tentoonstelling van de Zilveren Camera in de Burghtkerk in Den Burg te bekijken. De laatste twee weken zijn bovendien ook een mooie kans voor mensen die al eens geweest zijn. Ook de Texelse foto’s van de deelnemers van de masterclass zijn sinds deze week te zien in de kerk. Benieuwd wie de foto’s hebben gemaakt en wat er te zien is? Kom dan van de week langs. 

Posthuys


De keramiek-installatie van Kaat Schulte is te zien in de crypte van Galerie Posthuys. De galerie (Brink 14, De Koog) is open van wo t/m zo van 11 tot 17 uur.

Markt in De Cocksdorp


Zaterdag is er een gezellige kleinschalige markt op het waterplein in het centrum van De Cocksdorp van 11:00 tot 16:00 uur.

Bioscoop


Werkt het weer niet mee? Geen paniek. Texel heeft een prachtige bioscoop, gevestigd aan de Gravenstraat in Den Burg. Reserveer nu alvast je tickets voor je favoriete film. Nieuw is deze week het imponerende verhaal ‘Mijn beste vriendin Anne Frank’. Zie het volledige filmoverzicht voor komende week hierboven.

Texel Vakantiekrant

Natuurlijk zijn er tal van andere activiteiten. Deze zijn overzichtelijk te vinden in texelagenda.nl en in de Texel Vakantiekrant. Deze ligt op diverse plekken op het eiland, maar is ook online te lezen. Klik snel op de voorpagina hieronder.


Van onze partners