Afbeelding

Texel Puzzel opnieuw verkrijgbaar

Algemeen TexelTips

Goed nieuws voor fans van ons eiland en legpuzzels: de Texel Puzzel, die in april werd uitgebracht en binnen een mum van tijd was uitverkocht, is opnieuw verkrijgbaar. In een gelimiteerde oplage, dat wel, veroorzaakt door papiertekort in de wereld. 

De puzzel bevat een groot aantal Texelse afbeeldingen. Daarbij staat het strandleven centraal. Ook bekende gebouwen als strandpaviljoen XV, de vuurtoren, molen De Traanroeier en het Polderhuis hebben een plekje gekregen op de puzzel, evenals de boot, vissersschepen en de reddingsboten van de KNRM. Daarnaast zijn bekende Texelaars en Texelgangers als Jochem Myjer, Jan Wolkers en Dorian van Rijsselberghe te zien. 

De Texel Puzzel bestaat uit duizend stukjes en is een uitgave van Eric Hercules, de Texelse Courant en uitgeverij L. Tekenaar is Danker Jan Oreel. De puzzel is verkrijgbaar bij Vakantiepark De Krim en De Concurrent in De Cocksdorp, Top 1 Toys en Primera Mets in De Koog en bij Nauta Boek in Den Burg. De uitgevers wijzen erop dat er géén derde druk van deze puzzel komt.

Van onze partners