The Witches hoofdfilm in vandaag heropende Cinema Texel | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
<p>In CInema Texel is de nieuwe versie van Witches te zien.&nbsp;</p>

In CInema Texel is de nieuwe versie van Witches te zien. 

(Foto: Filmfoto)
Texel Actueel

The Witches hoofdfilm in vandaag heropende Cinema Texel

Goed nieuws. Cinema Texel heeft haar deuren weer geopend. Om maar direct goed af te trappen is de nieuwe hoofdfilm de nieuwe versie van ‘The Witches’ met Anne Hathaway. De klassieker van Roald Dahl zal bij de meesten bekend zijn, maar is nu in een nieuw jasje gestoken. Vandaag kan men om 19:45 uur terecht bij Honest Thief en om 20:00 uur bij De Vogelwachter.

The witches:


De visueel vernieuwende film van Robert Zemeckis (Back to The Future) geeft aan het geliefde boek van Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek. Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over een jonge weesjongen (Bruno) die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma (Spencer) gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks (Anne Hathaway) haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren.

De vogelwachter: 


Tijdens de zondagsvoorstelling van De Vogelwachter (16:00 uur) is er gelegenheid voor een ‘Q&A (vraag en antwoord) met Threes Anna, de maker van de film.

Honest Thief


De beruchte bankovervaller Tom (Liam Neeson) wil niet dat zijn relatie met Annie op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt en bekent wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan agenten Nivens en Hall op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij hebben alleen eigen plannen met Toms’ gestolen geld… Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.

Tom (Liam Neeson) is een heleboel, maar twee dingen in het bijzonder: een beruchte bankovervaller én een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie (Kate Walsh) op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt om te bekennen en een deal te bepleiten wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan de jonge agenten Nivens (Jai Courtney) en Hall (Anthony Ramos) op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij zien Toms’ gestolen geld echter als hun eigen ticket naar rijkdom. Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.


Meer berichten