Logo texel0222.nl
<p>Freek de Jonge in De Vogelwachter.</p>

Freek de Jonge in De Vogelwachter.

(Foto: MARK DE BLOK)
Texel Actueel

Schat aan nieuwe films in Texelse bioscoop

Maar liefst negen nieuwe films zijn de komende periode te zien in Cinema Texel. Onder de films onder meer de deels op ons eiland opgenomen film De Vogelwachter.

Film Festival


Vanaf 25 september draait Cinema Texel iedere dag een première gelijktijdig met de première op het Nederlands Film Festival in Utrecht. De volgorde van films is vrijdag Budalo, zaterdag Kom hier dat ik u kus, zondag I.M en De Dick Maas Methode, maandag Buiten is het Feest, dinsdag Marionette, woensdag De Vogelwachter met Freek de Jonge, deels opgenomen op Texel. Donderdag, draait nog La Última Primavera. Voor meer informatie over deze films kan men terecht op www.cinematexel.nl.

Les plus belles années d’une vie 


In de serie senioren-/ filmhuisfilms is Les plus belles années d’une vie te zien. Ze kenden elkaar lang geleden: een man en een vrouw wiens prachtige en onverwachte romance ontroerde in Un Homme et Une Femme, de inmiddels iconische film die onze kijk op liefde voor altijd veranderde. Maar nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn. Anne en Jean-Louis ontmoeten elkaar weer en hun verhaal gaat verder waar het stopte, vijftig jaar eerder.

Het volledige programma


Meer berichten