Logo texel0222.nl
Foto: Warner Bros. Pictures International Holland

Coronaproof genieten in Cinema Texel

De komende tijd is het genieten in Cinema Texel. U kunt er veilig naartoe. De zalen zijn 100% ‘coronaproof’ ingedeeld en er zijn weer heerlijke films voor jong en oud.

De herfst is aangebroken en wat is er dan lekkerder dan samen naar de film. In deze tijd waarin ons al zoveel is ontnomen, en terecht, is het fijn dat er nog leuke (binnen) uitjes mogelijk zijn. Zoals bijvoorbeeld uit eten in de vele aangepast ingerichte restaurants op het eiland en een film zien in de bioscoop. 

Volgens onderzoek van Het Hermann Rietchel Instituut (HR) van de Technische Universiteit Berlijn is de kans op besmetting in een bioscoop zo goed als nihil is en vele malen kleiner dan op kantoor. Doordat de Texelse Bioscoop meer dan voldoende ruimte tussen de bezoekers heeft gerealiseerd staat niets een fijn bioscoopbezoek in de weg. Zorg wel dat u tijdig reserveert, want door de genomen maatregelen zijn er wel beduidend minder stoelen per voorstelling beschikbaar.

Wilt u meer lezen over het bewuste onderzoek? klik dan hier. In het Duits meer over het onderzoek? klik dan hier.

Tenet, het science fiction spektakel van Christopher Nolan draait op het momenteel, net als de Nederlandse feel good film Alles is zoals het zou moeten zijn. Voor de jeugd draaien o.a. Scoob!, Engel en Trolls Wereld Tour. De komende tijd zullen Rogue met Megan Fox en The War with Grandpa, een komedie met Robert de Niro in de bioscoop verschijnen. 

Binnenkort gaat, als de studio’s groen licht geven, de lang verwachte prequel van de film Wonder Woman uit 2017 draaien. In Wonder Woman 1984 maken we een sprong naar de jaren ’80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah.

Nederlands Film Festival

Tussen 25 september en 1 oktober vertoont de Texelse cinema acht premières van het Nederlands Film Festival gelijktijdig met het echte festival in Utrecht. Onder anderen de film De Vogelwachter van de op Texel wonende Trees Anna met in de hoofdrol Freek de Jonge kunt u hier zien voor de echte première op 5 november. Deze film is deels opgenomen in De Slufter.

Voor actuele aanvangstijden en meer informatie over de films die op dit moment te zien zijn in de bioscoop in Den Burg, kunt u kijken op www.cinematexel.nl. Hier kunt u tevens reserveren.

Meer berichten