
Een bijzonder culinair evenement is de Wadse proeverij aan zee, op dinsdag 18 augustus in De Cocksdorp. Deelnemers ontdekken er allerlei ‘wadse’ gerechten: van recepten uit de Texelse keuken van de achttiende eeuw tot het eten van de toekomst.
De proeverij is een initiatief van het Wads Smaakhuus, georganiseerd in samenwerking met Staal Catering, en uitstekend geschikt voor iedereen die niet kan kiezen en het liefst ‘alles’ wil proeven. De hapjes zijn bereid met lokale ingrediënten. Ook liefhebbers van Texels rijke geschiedenis komen aan hun trekken. Verteld wordt wat Texelaars vroeger allemaal aten en waarom sommige gerechten – vaak onterecht – uit de gratie zijn geraakt. Aanvang 17:00 uur.
Meer informatie vind je op facebook.com/WadsSmaakhuus
-
Grote aantallen mosdiertjes op strand van Texel
6 dagen geleden
2
-
Stilte Texel treffend in beeld gebracht
13 jan, 09:59
-
Interactief Festival Kunsdt in Texelse bos verlengd
12 jan, 10:33
-
Levend zeepaardje bij Ecomare Texel
12 jan, 08:55
-
Lezersfoto Texelse Courant: naar buiten met lekker weer
6 jan, 10:35
-
Terreinen TESO vanaf 1 januari 2021 rookvrij
29 dec 2020, 11:00
25
-
Kerststol Bakker Timmer Texel in keuring bij beste vier van Nederland
18 dec 2020, 08:59
-
Gesloten musea op Texel blijven actief
16 dec 2020, 11:57
Nieuwsoverzicht
-
Grote aantallen mosdiertjes op strand van Texel
6 dagen geleden
2
-
Stilte Texel treffend in beeld gebracht
13 jan, 09:59
-
Interactief Festival Kunsdt in Texelse bos verlengd
12 jan, 10:33
-
Levend zeepaardje bij Ecomare Texel
12 jan, 08:55
-
Lezersfoto Texelse Courant: naar buiten met lekker weer
6 jan, 10:35