Logo texel0222.nl
"Alles is zoals het zou moeten zijn", is nu te zien in Cinema Texel.
"Alles is zoals het zou moeten zijn", is nu te zien in Cinema Texel. (Foto: Filmfoto)
Texel Actueel

Alles is zoals het zou moeten zijn nieuw in Cinema Texel

'Alles is zoals het zou moeten zijn' is deze week de grote nieuwe binnenkomer van Cinema Texel in Den Burg. Verder kan men onder meer terecht voor 'Unhinged', 'Trolls Wereld Tour' en 'Engel'.

Alles is zoals het zou moeten zijn


Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op, dat hij dit kind nooit heeft gewild en vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. In het jaar dat volgt wil Iris haar leven weer op de rit krijgen, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond. Naar het boek van Daphne Dekkers.

Unhinged: 


Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Niks ongewoons in Los Angeles, waar gefrustreerde bestuurders zich maar al te vaak afreageren op anderen in het verkeer en zeker wanneer het verkeer muurvast zit. Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man (Russell Crowe) waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zomaar zal laten gaan.

Harry Potter-avontuur gaat verder


Harry Potter-fans opgelet. Cinema Texel is nog altijd bezig om de avonturen van de tovenaar nog eenmalig te laten zien op het witte doek. Vanavond is het tijd voor Harry Potter And The Half-Blood Prince en morgen om 18:15 wordt Harry Potter And The Order Of The Phoenix vertoond.

Volledige programma


Meer berichten