<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Foto:
Texel Actueel

Culturele routes tijdens Lange Juni

Hoewel de geplande grote evenementen om bekende redenen niet kunnen doorgaan, biedt de organisatie van cultuurmaand Lange Juni toch een paar leuke alternatieven. 

Meest in het oog springend zijn drie culturele routes langs galeries, exposities, ateliers en kunstenaars. Er zijn er drie: Ronde Den Hoorn, Ronde Texel Noord en Ronde De Hoge Berg. Alle routes zijn nog tot en met eind september open. Een duidelijke (fiets)routekaart wijst je niet alleen de weg, maar biedt ook uitleg over de locaties die je onderweg tegenkomt. Je vindt de routekaart in een handzaam boekje, dat bij VVV Texel en veel logiesverstrekkers verkrijgbaar is. 

Dit boekje biedt ook informatie over de exposities in het Glazen Paleis (het park van Den Burg) en andere galeries en kunstenaars die publiek kunnen en willen ontvangen. Ook is er de Lange Juni-caravan, een opvallende en felgekleurde caravan, die je op diverse plekken op het eiland tegenkomt en waar je van alles te weten komt over het culturele leven op Texel. 

Voor de meest actuele informatie kun je verder terecht op www.langejuni.nl. Lange Juni is zeven jaar geleden ontstaan om het culturele leven – in de breedste zin van het woord – onder de aandacht te brengen van Texelaars en bezoekers aan het eiland.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten