<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo texel0222.nl
Texelstroom.
Texelstroom. (Foto: Ron Landman)
Texel Actueel

TESO hervat vrijdag vaste uurdienstregeling

TESO hervat komende vrijdag 15 mei de vaste uurdienstregeling, zodat er weer elk uur een boot vaart.

Dat heeft de veerdienst vandaag laten weten. De afgelopen dagen nam de vraag naar vervoer van en naar Texel volgens TESO beduidend toe tot bijna 50 procent van de normale vraag naar vervoer in deze periode. “Om die reden zal TESO met ingang van vrijdag 15 mei de uursdienstregeling weer invoeren.”

De veerdienst noemde eind vorige week nog 29 mei als datum om de vaste dienstregeling te hervatten, maar dat wordt twee weken eerder.

TESO doet een verzoek aan reizigers om zich boord te blijven verspreiden om de 1,5 meter afstand te bewaren. Inzittenden van auto’s moeten tot nader order tijdens de overtocht nog in de auto blijven zitten. Passagiers die zich niet in een voertuig bevinden, zijn vanaf 1 juni verplicht om bij de overtocht aan boord een mondkapje te dragen. 

Maandag 18 mei is er een gevaarlijke stoffen afvaart gepland om 9:30 uur vanuit Den Helder en om 13:00 uur vanaf Texel. Op deze afvaarten worden geen passagiers meegenomen. Deze dag geldt ook de normale uurdienstregeling met uitzondering van die twee afvaarten. De kantoorbalie op ’t Horntje gaat dinsdag 2 juni weer open op de gebruikelijke openingstijden.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12496010&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=texel0222.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=179" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten