Texelse Courant bundelt lokale bezorg- en afhaalservices op één interactieve kaart | TEXEL | het '0222' gevoel
Logo texel0222.nl
Afhaalservices
Afhaalservices (Foto: )
Eten & Drinken

Texelse Courant bundelt lokale bezorg- en afhaalservices op één interactieve kaart

De Texelse Courant heeft samen met Wizzymaps uit Amsterdam een platform beschikbaar gesteld voor alle ondernemers op Texel die eten en/of andere goederen bezorgen op Texel of voor een goede afhaalservice zorgen.

(Horeca)-ondernemers die kunnen hier gratis gebruik van maken. “Het platform dat normaliter wordt gebruikt voor grote evenementen als Oerol of voor locaties als het dolfinarium is uitstekend geschikt hiervoor”, zegt Duncan Whyte van de Texelse Courant.

Op de interactieve kaart van Texel staan de verschillende ondernemers aangeduid en door erop te klikken zie je wat je bij wie kunt bestellen en/of afhalen en kun je direct je bestelling doorgeven.

Toevallig kwam Whyte in contact met de eigenaresse van het interactieve platform, Afke Huf, die aangaf dat al haar werk in één klap was geannuleerd door de Coronacrisis. “Geen evenement gaat nog door.” Samen kwamen ze tot de conclusie dat het desondanks zonde is dat een dergelijk platform niet ingezet kan worden om mensen te helpen. Zoals bijvoorbeeld lokale horeca die het, net als veel anderen, momenteel erg zwaar hebben. “Laten we het gratis beschikbaar maken voor bezorg en afhaalservices. We moeten toch iets doen om bezig te blijven”, zeggen Whyte en Huf. De website is via deze link en de banner op de website van de Texelse Courant te benaderen. Het idee is om zo compleet mogelijk te zijn, dus sta jij er nog niet tussen met je onderneming en wil je dat wel? Mail dan naar duncan@lenr.nl of bel 06-5127 5027.

Meer berichten